Heb jij een eetstoornis / eetprobleem?

Wanneer jij worstelt met een eetstoornis (zoals Anorexia, Boulimia, Emotie eten, Binge Eating Disorder of een andere vorm van eetproblematiek) zijn je dagen gevuld met piekeren over eten, bewegen, je lichaam en gewicht. Of je nu in een kliniek zit, op een wachtlijst staat, in een ggz behandeling zit of geen behandeling hebt of geen passende behandeling kunt vinden, ik sta als ISA Power coach voor je klaar en we passen de coaching aan op jouw situatie.

Vanuit eigen ervaring

Als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen weet ik uit persoonlijke ervaring hoe moeilijk het is om hier weer vanaf te komen. Het goede nieuws is dat het wel mogelijk is, ook voor jou.

Vaak ervaren mensen met een eetprobleem een gemis aan identiteit. Ze worstelen met levensvragen zoals ‘wie ben ik?, ‘waarom ben ik hier?’ en ‘wat is mijn plek op aarde?’ Het eetprobleem kan dan een vlucht worden en/of een valse identiteit worden. Wij helpen jou ontdekken wat je wél nodig hebt.

Behandeling

Voor de behandeling van eetstoornissen werk ik met de unieke methodieken van ISA Power, ontwikkelt door oprichter Isabelle Plasmeijer.

Als gelicentieerd coach van ISA Power mag ik werken met de speciale programma’s van ISA Power. Deze programma’s zijn speciaal ontwikkelt voor mensen die worstelen met een eetstoornis. De focus tijdens het coachtraject ligt niet op eten maar echt op JOU. Geen enkel traject is daarom ook hetzelfde, omdat wij geloven dat jij uniek bent en unieke behoeftes hebt. Samen kunnen we kijken wat jou kan helpen om te verbinden met jouw innerlijk kracht.

Meer informatie

Meer informatie over ISA Power en deze behandelmethodes is te vinden op: www.isa-power.nl.

Voor vragen kun je altijd rechtstreeks contact met mij opnemen.

Wil jij aan de slag? Vanaf eind september 2023 start ik als ISA Power coach.

Geen wachtlijst!

Plan een intakegesprek in:

Dit kan via deze website of mail mij op sabine.vantwestende@isapower.nl

Bellen of appen kan op nummer: 06-49049806

 

 

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?

Ook jij kunt datgene bereiken waar je zo naar verlangt.