Meer weten over mij?

Wie ben ik;

Een eigen praktijk is een droom die werkelijkheid is geworden.

Een aantal jaar geleden stortte de wereld om mij heen in elkaar. De ballen die ik prima in de lucht leek te houden vielen op de grond en oprapen lukte mij niet meer. De hele dag door piekeren, slecht slapen, bang en ga maar door, het hield niet op.

Door een burn out de ziektewet in waardoor het gat dieper en zwarter werd. Ik had gefaald, dat was mijn overtuiging. Snel ging het slechter. Nachtmerries namen toe en de onrust werd groter. PTSS, eetstoornis en nog meer zijn er de jaren daarna losgekomen.

De ervaringen die ik in die jaren daarna heb opgedaan in mijn herstel, daar moest ik wat mee. Zo ontdekte ik dat ik niet de enige was die vastliep in het leven en het allerbelangrijkste wat ik ontdekte was dat ik het niet allemaal alleen hoefde te doen. Hierbij was vooral de herkenning en erkenning van anderen die ook een worsteling hadden gehad hetgeen wat mij het meeste geholpen heeft in combinatie met therapie.

Deze ervaringen in allerlei therapien en de studies die ik gevolgd heb, en nog volg, bundel ik bij elkaar en maakt mij een coach die weet hoe lastig het leven kan zijn. Maar ook een coach die weet dat het leven ook mooi kan zijn.

 

 

HBO Toegepaste Psychologie

Ontwikkelingspsychologie, Sociale en gezondheidspsychologie, persoonlijkheidsontwikkeling en algemene psychologie.

Bachelor Toegepaste Psychologie

Op dit moment in opleiding.

Trauma Informed Practice

Een basis Training door Ybe Casteleyn die gericht is op herkenning en de werking van trauma.

 

Psychosociaal Therapeut

Opleiding bij Stresswise Acadamy.

 

PSBK

Psychosociale Basiskennis behaald bij Stresswise Acadamy. (PLATO, CPION). Psychologie, Psychiatrie, Anatomie en Pathologie.

ACT Therapeut

Opleiding waarin de ACT therapie volledig geleerd is.

Wil jij samen met mij werken aan een oplossing voor jou?